Kezdjük most!

Sokszor hallom a webes megjelenéssel kapcsolatban, hogy még új vállalkozás, most indult, nincs pénz rá vagy épp nem megy jól, nem tudunk költeni erre. Mindkét „kifogás” nagyon rossz. Tudom, hogy egy kezdet mindig nehéz csak jönnek a költségek és lehet, hogy nem is számoltál velük, csak telik az idő a kiadások viszik a pénzt, bevétel pedig nincs… Na de miért nincs és honnan várod a vevőket?

  1. Ha most indulsz, a legolcsóbb és leghatékonyabb eszköz, amit felhasználhatsz arra, hogy új vevőket vagy ügyfeleket szerezzél az az Internet. Ennek pedig az alapja egy saját weboldal, ahol megtalálnak, megtalálják, hogy milyen terméked vagy szolgáltatásod van, és azt is, hogy hol érhetnek el. Ezek hiányában nem is lesz vagy csak minimális új vevőd, aki valamilyen másik csatornán keresztül értesül rólad. Ezzel, hogy pont arra nem akarsz költeni, ami a legtöbb bevételt hozhatja, lássuk be , de sajnos a saját magad ellensége vagy!
  2. Ha nem úgy megy a vállalkozásod, ahogy szeretnéd vagy leszálló ágban vagy, akkor pedig lehet, hogy ennek is az az oka, hogy nem találnak meg téged vagy csak kevesen vagy egyáltalán senki…

Mára már az emberek nagy többsége, több mint két harmada (persze ide tartoznak a gyerekek, akiknek még nincs telefonjuk vagy Internet elérésük és az idősek is, akik sosem használták ezt a csatorná) az Interneten keres. Akinek van okos telefonja, azoknál egyértelmű, hogy bármire szüksége van, a telefonján fog keresni, vagyis az Interneten. Ha Te nem vagy ott, akkor hogyan találna meg téged?

Talán ebből a rövid írásból is elég hamar kiderül, hogy minden pénz amit erre költesz a legjobb befektetés a céged jelenébe és jövőjébe is. Amit még tudok tanácsolni, hogy soha ne halogasd, mert itt is igaz az a mondás, hogy minél előbb annál jobb!!!

Várjuk megkeresést, hogy Neked is segíthessünk!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.